Balik Haji



Sekejap je 44 hari mak and ayah aku pergi menunaikan Haji.. kalau keluar 40 hari lagi sekejap rasanya.. Ya Allah pilih lah kami untuk keluar di jalan-Mu .

{Kamera murahan jek}


Gemuruh nie.. tempat menunggu sesak giler..


Haaa.. tu dia.. nampak tak yg berselipar putih tue?? bukan yg bawak troli tue..


Here they come..


Alhamdulillah.. dah sampai... [saja je edit contrast nye]


Balik Malaysia dua2 sakit tekak dan batuk2.. sampai dua minggu baru baik.. apa2 pun, Alhamdulillah segala puji bagi Allah..Semoga Allah terima amalan dan doa2 mereka..

Amin~~

4 pencuit hati..

Syazani cuba kacau adik dia..


Sebagai balasan, puting dia dirampas dgn rakus ..


Kakak, the only niece i have so far.. manja betoi..


Erkk..




Sedia?? Lompat!!

Aik, mana Syazani ni??


Sedapnya baring atas kereta pak cik~~


Syazani yang tak reti ikut style abang long dia..


Lastly, it ends up as macam kena tahan~~